Блог

Як вибрати камінну топку і правильно підключити її до димоходу

10/07/2020

Якщо Ви задумалися про те, як ефективно обігріти свій будинок, і Вашим вибором стала камінна топка, то ми розповімо: який камін краще, і в чому переваги різних моделей. Також, детально розглянемо грамотну установку до найважливішого елементу опалення в будинку, а саме димоходу. Як добится максимально ефективного обігріву? Читайте далі ...

Як вибрати дверцята для каміна з вогнетривким склом

06/07/2020

Красиві, прозорі, найрізноманітніших форм - це все про дверцята для камінів і печей. Якщо Ви плануєте запускати дров'яне опалення за допомогою каміна або печі, обов'язково прочитайте нашу статтю. Ви зможете правильно вибрати такий необхідний елемент опалювальної системи, і дізнаєтеся на що в першу чергу варто звернути свою увагу.

З чого складається димохідна система

01/06/2020

Як влаштований димар? Напевно кожен з Вас задавався таким питанням. З яких елементів може складатися конструкція ефективної димохідної системи і про багато іншого, читайте далі...

Як вибрати скляну підставу під камін або піч

13/05/2020

Підлогове скло для камінів і печей - необхідні елемент захисту будь-якого покриття перед каміном. З чого виробляють такі скла, і які у них характеристики - більш детально Ви зможете прочитати далі в нашій статті.

Установка димохідних труб в будинку

06/04/2020

Установка димохідних труб для будинку

Грамотна установка димохідної системи підвищить пожежобезпечність, ефективність опалення та рівень ККД опалювального приладу. Як відбувається установка і які труби краще підійдуть - читайте в нашій статті.

Показано 11 по 15 з 29 (Всього сторінок 6)
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024