Колосникова решітка з чавуну 300 х 300 мм

Виробник: VVK
Артикул: VK-5
Наявність:
В наявності
2.669,10 грн
$67,66 €62,00
Опис

Чавунний колосник VK-5

Останніми роками печі та каміни в українських будинках користуються великою популярністю. Це пов'язано з кількома факторами, серед яких також і бажання стильно облаштувати своє житло. Хоч би якою була мотивація установки печі на дровах, цей опалювальний агрегат має бути ефективним. Щоб досягти бажаного результату, необхідно приділяти увагу всім деталям. Зокрема варто купити чавунний колосник VK-5. Це чудова модель, яка прослужить вам багато років.

Чому колосник варто купувати у нас?

"Ваш Комин" – це ваш шанс придбати якісний колосник для печі чи каміна за доступною ціною. Ми пропонуємо сертифіковану продукцію, яка відповідає стандартам та нормам.

Колосник виготовлений з високоміцного чавуну, який володіє необхідними показниками жароміцності та теплопродуктивності. Матеріал гарантує виробу експлуатаційну довговічність.

Телефонуйте нам у будь-який зручний для вас час. За потреби наші фахівці проконсультують вас і допоможуть зробити правильний вибір. Замовити чавунний колосник VK-5 та його доставку можна з будь-якого регіону України. Наші умови співпраці вам обов'язково сподобаються.

Зовнішній розмір Ш х В 30 х 30 см
Товщина 2,1 мм
Вага 8,590 кг
Відстань між реберцями  1,3 мм
Матеріал Чавун. Марка СЧ-20
 
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024