Майстер Флеш (Master Flash) кутовий покрівельний прохід

Артикул: Master Flash
Наявність:
В наявності
1.400,00 грн
$35,94 €32,83

Оберіть опції


Опис

Кутовий покрівельний прохід Master Flash

Встановлення печі-каміну потребує також створення надійної системи димоходу. В цьому питанні слід звернути увагу на необхідність герметизації проходу через дах труби. Ми рекомендуємо вам спеціальний покрівельний ущільнювач Master Flash. Ми гарантуємо не лише високу якість, але й доступну ціну.

Основні параметри й переваги

Модель кутового покрівельного проходу Master Flash застосовується для дахів, нахил котрих перевищує 20 градусів. Надійна основа та легкість в установці – основні фактори, які забезпечили виробу широку популярність. Покрівельний ущільнювач можна встановлювати на основні типи дахів – із черепиці, пластикові чи металеві. 

Покрівельний прохід демонструє прекрасну стійкість до впливу атмосферних чинників – снігу, льоду і дощу. Абсолютно не піддається корозії. Діапазон робочих температур – від -40 до +250 градусів. Все це сприяє експлуатаційній довговічності виробу.

В інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете купити покрівельний кутовий прохід Master Flash за вигідною ціною. Для оформлення замовлення знадобиться всього декілька хвилин. Доставлення виконується в межах всієї України.

Характеристики:

Максимальна температура застосування

250 ° С

Діаметр труби: мм

от 70 - до 280

 
Матеріал: силікон
Розміри: 50 х 50 см

 

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024