Вогнестійкі плити вермикуліт

Артикул: Vermikulit 600x1000
Наявність:
В наявності
1.300,00 грн за лист
$32,91 €30,20

Оберіть опції


Опис

Вогнестійкі вермикулітові плити для камінів

Встановлення камінів та камінних топок повинно відбуватись строго за рекомендаціями та прийнятими нормами. Тому в процесі монтажу зазвичай використовуються вогнестійкі плити вермикуліт. Перевага цього матеріалу у тому, що він забезпечує бездоганну теплоізоляцію, при цьому – абсолютно екологічний. Замовити плити вермикуліт потрібного вам розміру ви зможете у нас. Ми гарантуємо високу якість продукції, а також доступні ціни. 

Характеристики та переваги

Переважно плити вермикуліт використовують в процесі монтажу печей чи камінів. Матеріал забезпечує потрібний рівень ізоляції. При цьому він міцний, стійкий до механічних пошкоджень. Гранична межа температурного навантаження – +1200 градусів. Також відзначимо біостійкість та нетоксичність матеріалу. У його складі відсутні органічні волокна та азбест. 

У нашому інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете купити вермикулітові плити за найкращою в Україні ціною. Ми пропонуємо вигідну співпрацю – товар бездоганної якості, доступну вартість, детальні консультації та допомогу у виборі. Доставлення придбаної продукції виконується в межах усієї України.

Сорбційна вологість: (по масі) 7%
Межа стійкості при стисканні: 1,2 МПа
Межа стійкості при згинанні: 2,2 МПа
Щільність: 700 кг / м³
Лінійна температурна усадка (при температурі 600 º С):  1%
Огляди (1)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024