Армований алюмінієвий скотч

Артикул: Skotch army AT 501
Наявність:
В наявності
486,00 грн
$12,40 €11,34

Оберіть опції


Опис

Армований алюмінієвий скотч для ізоляції

Тонка еластична стрічка, наділена клейкими властивостями, бездоганно прилипає до поверхні, причому в широкому температурному діапазоні. Такий ізоляційний матеріал не міг не здобути популярності. Сьогодні алюмінієвий армований скотч використовують в найрізноманітніших галузях промисловості, комунального господарства, а також в побуті. 

Функціональні особливості та переваги

Іноді стрічку називають фольгованим скотчем, адже в її складі присутня фольга. А крім неї – скловолокно, яке власне і забезпечує армування. Алюмінієва фольга з сірчаним папером забезпечують появу унікальної за властивостями антиконденсатної мембрани. Акриловий клей гарантує чудове прилипання навіть до нерівних поверхонь.

Сфера використання армованої алюмінієвої стрічки фактично невичерпна. Йдеться про будівництво, автомобілебудування, електротехніку і електроніку, системи опалення, охолодження, кондиціонування і вентиляції. Скотч забезпечує маскування з'єднань, а також їх герметизацію.

В інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете придбати фольгований скотч для ізоляції за суперціною. Ми пропонуємо вигідну співпрацю. Доставлення товару виконується в усі регіони України. Якщо у вас виникли питання щодо товару, ми охоче вас проконсультуємо.

Технічні характеристики:

Загальна товщина 0,12 мм
Товщина алюмінію 0,05 мм
Сила руйнування 60 Н / см
Подовження при розриві 5%
Адгезія до сталі 3 Н / см
Робоча температура -20°C до +110°C
Температура застосування 0 ° C до + 40 ° C
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024