Високотемпературний алюмінієвий скотч (до 350 ° C)

Артикул: Skotch AT 506
Наявність:
нема в наявності
1.194,20 грн
$30,66 €28,00

Оберіть опції


Опис

Термостійкий алюмінієвий скотч 350°C

Одним із найдієвіших засобів ізоляції, особливо, якщо йдеться про елементи, які нагріваються, є високотемпературний скотч із алюмінієвої фольги. Він створює надійну перешкоду для передачі тепла, а також захищає від забруднення і вологи. Ми пропонуємо вам термостійкий алюмінієвий скотч 350°C, придбати який у нас ви зможете за доступною ціною. 

Основні параметри і переваги

В основі теплоізоляційної стрічки – високоякісна алюмінієва фольга і надійний акриловий клей. Виріб володіє чудовою механічною міцністю. Притому бездоганно прилипає навіть до нерівних поверхонь. Термостійкий алюмінієвий скотч 350°C особливо рекомендують використовувати в процесі встановлення камінів. Однак сфера його застосування практично необмежена (різні сфери будівництва, автомобілебудування та ін.).

В інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете купити алюмінієвий термостійкий скотч 350°C за вигідною ціною. Аби оформити замовлення, вам знадобиться всього декілька кліків. Також ви можете скористатись нашими консультаціями. Доставлення товару виконується в межах всієї України.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Загальна товщина 0,09 мм
Товщина алюмінію 0,05 мм
Сила руйнування 35 Н / см
Подовження при розриві 11%
Адгезія до сталі 3 Н / см
Робоча температура Від -20°C до + 200°C / + 350°C короткочасний темп (30 хвилин)
Температура застосування 0 ° C до + 40 ° C
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024