Гнучкі ручки Hansa для чищення димоходу

Виробник: Hansa
Артикул: TS1
Наявність:
В наявності

Акція:
Знижка 15%
До кінця акції залишилось:
212,50 грн250,00 грн за шт
$5,46 €4,98

Оберіть опції


Опис

Гнучкі ручки Hansa для щітки димоходу

Димовідвідні канали потребують періодичного очищення. Щоб виконувати цю процедуру ефективно та зручно, варто підібрати якісну щітку. Відмінний результат гарантований з гнучкими ручками Hansa для щіток.

Особливості використання та переваги

Комплект із шести ручок для щітки, кожна з яких має довжину в 1 м, дозволить швидко та надійно очищати димохід. Ви використовуєте спочатку лише одну рукоятку, а потім разом дві, три, а за потреби і всі шість. Очищення здійснюється або безпосередньо через топку або щітка з рукояткою вводиться через люк ревізії.

Одна з головних переваг рукояток – їхня гнучкість. Завдяки цій властивості їх можна використовувати для очищення колін та горизонтальних ділянок димохідного каналу. Усі разом ручки (6 м) демонструють чудову працездатність за рахунок високої міцності. Для якісного очищення димоходу вам не доведеться лізти на дах.

Важлива перевага моделі – наявність універсального різьблення. Ви можете працювати з різними щітками.

В інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете купити гнучкі ручки Hansa за вигідною ціною. У нас в каталозі представлений товар від провідних виробників. Клієнт обов'язково отримує гарантії. Доставка товару виконується швидко та в будь-який регіон України.

 

 

Характеристики:

Довжина руків'я

1 м

Діаметр різьби

12 мм

Кількість руків'я в наборі

6 шт = 6 м

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024