Каталізатор спалювання сажі Sadpal в димоходах 1кг

Артикул: SADPAL
Наявність:
В наявності
275,00 грн
$7,02 €6,42
Опис

Каталізатор Sadpal для спалювання сажі в димарях

ВАГА упаковки 1кг

Димохідні канали потребують періодичного очищення, що є запорукою ефективної роботи системи опалення. Щоб очищення було якісним, при цьому легким і простим, необхідно використовувати спеціальні засоби. Безпрограшний варіант – купити каталізатор спалювання сажі Sadpal.

Функціональні особливості та переваги

Каталізатор Sadpal забезпечує хімічне очищення димоходу. Йдеться про повне спалювання сажі та смолистих відкладень. Sadpal – це порошок зеленого кольору, що складається із неорганічних солей. Їхня особливість у тому, що в температурному режимі від 35 до 600 градусів вони розкладатимуться на каталізатори.

Перевага каталізатора для спалювання сажі Sadpal у тому, що він однаково добре підходить для постійного та періодичного використання. Раз на місяць вистачає всипати 200-250 г (попередньо розпалити інтенсивне полум'я), але якщо димар сильно забруднений, то рекомендується використовувати 500-600 г речовини.

Каталізатор для спалювання сажі – корисна речовина. Використовуючи його, ви можете розраховувати на:

  • очищення стін топки;
  • запобігання корозії;
  • перешкоджання спалаху смолистих відкладень, які накопичуються в димовому каналі.

У нас ви зможете замовити каталізатор Sadpal за найвигіднішою ціною. Доставка здійснюється у будь-який регіон України. Також наші клієнти можуть розраховувати на консультації.

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024