Коліно 90 (вертикальне) прямокутне для вентиляції

Артикул: 6
Наявність:
В наявності
0,00 грн
$0,00 €0,00
Опис

Вертикальне коліно 90 для вентиляції

У створенні вентиляційної системи практично завжди використовуються елементи, що дозволяють зробити конструкцію, що максимально підходить для конкретного об'єкта. Так, якщо необхідно забезпечити поворот вентиляційного каналу, використовують вертикальне коліно 90. У нас ви зможете купити прямокутну модель бездоганної якості за доступною ціною.

Особливості конструкції та переваги

Коліно 90 з прямокутним перетином вважається одним із найпопулярніших моделей. Екземпляр розрахований на вертикальне встановлення. Виготовляється з оцинкованої сталі, що гарантує міцність та надійність виробу, а також його експлуатаційне довголіття. Використання вертикального коліна 90 значно спрощує монтаж вентиляції, незважаючи на складність конструкції.

Ми допоможемо вам створити вентиляцію, що ефективно працює. У нас ви зможете замовити вертикальне коліно 90 із оцинкованої сталі за супервигідною ціною. За потреби ви можете розраховувати на консультації – ми охоче відповімо на всі ваші запитання. Доставка купленого товару здійснюється у будь-який регіон України.

Матеріал оцинкована сталь
Товщина  0,44 мм
Розмір 50 х 150 мм
Max t oC +70oC
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024