Перехідник редукційний чорний

Виробник: Parkanex
Артикул: п2
Наявність:
В наявності

Акція:
Знижка 10%
До кінця акції залишилось:
1.201,10 грн1.334,55 грн
$30,41 €27,90

Оберіть опції


Опис

Редукційний перехідник чорний

У процесі створення димаря доводиться використовувати різнотипні компоненти, комбінація яких має забезпечувати ефективне функціонування системи. У багатьох конструкціях передбачено перехід із труби одного діаметра на трубу іншого розміру. У такій ситуації не обійтися без редукційного перехідника.

Основні параметри та переваги

Пропонована модель – це чорний перехідник для димоходу із товщиною стінок 2 мм. Як прокладка використовується м'який термічний шнур. Виріб розрахований на роботу в умовах, коли температурний режим не перевищує 600 градусів. Редукційний перехідник відрізняється надійністю та довговічним експлуатаційним ресурсом.

Інтернет-магазин "Ваш Комин" – ваш найкращий помічник у створенні ефективної димохідної системи. У нас ви зможете купити редукційний перехідник за дуже вигідною ціною. Ми пропонуємо оригінальну продукцію, яка відповідає стандартам якості. В асортименті є понад десять моделей різного діаметра (від 12 до 20 см). Також наші клієнти можуть розраховувати на консультації. Доставка товару виконується швидко та в будь-який регіон України.

Огляди (1)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024