Коліно димоходу 90 двостінне

Артикул: 12
Наявність:
В наявності

Акція:
Знижка 10%
До кінця акції залишилось:
1.332,00 грн1.480,00 грн
$33,72 €30,94

Оберіть опції

Опис

Двостінне коліно для димоходу 90

Установка димоходу практично ніколи не обходиться без використання колін, завдяки яким можна змінити напрямок труби, з'єднувати частини димоходу. Один з найбільш популярних варіантів – двостінне коліно 90. Якщо вам необхідний саме такий екземпляр, який відрізнятиметься високою якістю та надійністю, а також доступною ціною, безпрограшним вибором буде модель двостінного коліна від інтернет-магазину "Ваш Комин".

Особливості конструкції та переваги

Конструкція двостінного коліна складається з трьох труб, зварених між собою. Виріб зручний в установці, оскільки з'єднується з іншими частинами димоходу за принципом труба в трубу. Важливо, що йдеться про сполучний елемент, коліно 90 не призначене для утримання ваги димоходу.

У нашому інтернет-магазині ви зможете замовити димар 90 за вигідною ціною. В асортименті представлено більше десятка варіантів – моделі з діаметром від 12/18 до 30/36 см. Це дозволить вам вибрати той варіант, який вам найбільше підходить. Ви також можете розраховувати на консультації. Доставка здійснюється по всій території України.

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024