Трійник сендвіч 90

Артикул: 5
Наявність:
В наявності

Акція:
Знижка 10%
До кінця акції залишилось:
1.440,00 грн1.600,00 грн
$36,46 €33,45

Оберіть опції

Опис

Сендвіч трійник 90

У димарі трійник-сендвіч 90 є обов'язковим елементом. Завдяки йому гази надходять у пряму частину димаря. Зазвичай використовується для підключення опалювального агрегату із задньої сторони (різнотипних казанів, а також печей-камінів).

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити трійник 90, що утеплює, за вигідною ціною. Ми пропонуємо оригінальну продукцію, яка відповідає стандартам якості.

Основні параметри та переваги

Наявність у димохідній системі сендвіч трійника 90 мінімізує ризик потрапляння в опалювальну систему конденсату. Цей елемент дозволяє з'єднати горизонтальну та вертикальну частину димоходу без використання додаткових кріплень. З'єднання виконується за принципом труба в трубу.

Сендвіч трійник 90 – це дві труби різного діаметру. У виготовленні використовується нержавіюча сталь. Як утеплювач виступає базальтова вата. Виріб відрізняється ефективністю, надійністю та довговічним експлуатаційним ресурсом.

Замовити сендвіч панель 90 в інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете у декілька кліків. Доставка здійснюється по всій території України. Також наші клієнти можуть розраховувати на консультації та допомогу у виборі товарів.

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024