Чавунні дверцята для золи (25 х 13 см)

Виробник: VVK
Артикул: VK25
Наявність:
В наявності
2.985,50 грн
$76,65 €70,00
Опис

Чавунні дверцята для зольника VK25

Встановлення печі у приватному будинку або на дачі дозволяє забезпечити обігрів житла, а також створити умови для приготування їжі. Крім цього, піч є важливим елементом інтер'єру. Особливо якщо ви вибрали красиві елементи конструкції. Ми пропонуємо вам чавунні дверцята для зольника VK25, які відмінно впишуться в будь-який інтер'єр.

Чому варто купувати дверцята для зольника у нас?

У каталозі інтернет-магазину "Ваш Комин" представлений широкий асортимент чавунних виробів для печей та камінів. Це продукція високої якості, яка відповідає нормам та стандартам. Зольні дверцята з чавуну – не виняток.

Ми пропонуємо вам модель класичної прямокутної форми, відмінністю якої є оригінальний орнамент, що займає всю поверхню. Також відзначимо зручну ручку та спеціальне ущільнення, що гарантує стовідсоткову герметизацію.

Ніколи не варто відкладати важливі покупки на потім. Телефонуйте нам у будь-який зручний для вас час. Для того щоб замовити чавунні дверцята для зольника, вам знадобиться лише кілька хвилин. Доставка виконується швидко та в будь-який регіон України.

Характеристики:

 
Зовнішній розмір Ш х В 25 х 13 см
Посадковий розмір Ш х В 20,5 х 9 см
Вага двеоцят в зборі 3,840 кг
Герметичність 100%, наявність ущільнюючого шнура по всьому периметру дверцят
Товщина шнура 6 мм
Матеріал Чавун. Марка СЧ-25

 

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024