Колосник чавунний 300 х 250 мм

Виробник: VVK
Артикул: VK-4
Наявність:
під замовлення
2.281,65 грн
$57,76 €53,00
Опис

Чавунний колосник VK-4

У якісній печі чи каміні, які забезпечують комфортний рівень обігріву, при цьому функціонують ефективно, кожна деталь має бути зразковою. Це стосується також колосника, на якому розміщують дрова. Найкращий вибір – чавунний колосник. Саме такий варіант пропонує інтернет-магазин "Ваш Комин". Наша продукція обов'язково вам сподобається.

Особливості конструкції та переваги

Колосник для печі VK-4 виготовлений із чавуну, що гарантує йому довговічний експлуатаційний ресурс. Відзначимо універсальність моделі, адже чавунний колосник підходить для різних типів печей та камінів.

В інтернет-магазині "Ваш Комин" представлений широкий асортимент чавунної продукції для камінів та печей. Ми пропонуємо товар найвищої якості. У нас ви зможете купити чавунний колосник для каміна за вигідною ціною. Телефонуйте нам прямо зараз. Клієнти можуть розраховувати не лише на широкий асортимент першокласної продукції, а й на детальні консультації наших спеціалістів. Ми охоче відповімо на всі ваші запитання. Доставка товару здійснюється у будь-який регіон України.

Зовнішній розмір Ш х В 25 х 30 см
Товщина 2,1 мм
Вага 7,335 кг
Відстань між реберцями  1,3 мм
Матеріал Чавун. Марка СЧ-20
 
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024