Дверцята для каміна (68 х 50 см)

Виробник: VVK
Артикул: VK06
Наявність:
під замовлення
0,00 грн
$0,00 €0,00
Опис

Чавунні дверцята для каміна VK06

У другій половині осені та на початку зими, коли вечори стають дедалі довшими, камін ніби притягує до себе. Посиденьки в хорошій компанії будуть особливо атмосферними. Щоб ваш камін виглядав стильно і був ефективним, слід подбати про дверцята. Відмінний вибір – дверцята з чавуну VK06. У нас ви зможете придбати її за цілком вигідною ціною.

Особливості конструкції та переваги

Чавунні дверцята для каміна на замовлення мають класичну прямокутну форму. Велике вікно (вогнестійка склокераміка) дозволяє насолоджуватися полум'яними язиками. Також зазначимо наявність зручної ручки.

Чавун забезпечує експлуатаційну довговічність. А ще має чудову теплопродуктивність. Дверцята топки оснащені опцією регулювання потоку повітря. Це дозволяє змінювати потужність опалювального агрегату та економити паливо.

У нас ви зможете купити чавунні дверцята зі склом за ціною, яка напевно вам сподобається. Телефонуйте нам у будь-який зручний для вас час. При потребі наші спеціалісти проконсультую вас. Доставка покупки здійснюється в будь-який регіон України.

Характеристики:

Матеріал: Чавун. Марка СЧ-20
Скло: пряме, вогнетривка склокераміка
Розміри: В х Ш х Г 50 х 68 х 7 см
Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024