Дверцята коптильні VK37

Виробник: VVK
Артикул: VK37
Наявність:
В наявності
11.569,50 грн
$295,14 €270,00
Опис

Дверцята для коптильні VK37

Хороший відпочинок зазвичай включає також смачну їжу. Тому на базах відпочинку найчастіше побачимо коптильню або принаймні мангал. Сьогодні вони зустрічаються також біля заміських будинків чи котеджів. Якщо ви також вирішили побудувати коптильню, зверніть увагу на чавунні аркові дверцята VK37. Дана модель чудово підходить не тільки для власне коптилень, але також і для вуличних кухонь, печей і мангалів.

Особливості конструкції та переваги

Дверцята для коптильні виготовляються з чавуну, що забезпечує їм відмінну теплопродуктивність та експлуатаційне довголіття. Вони оснащені спеціальним ущільнювальним шнуром, що дозволяє гарантувати стовідсоткову герметизацію.

Не можна не відзначити оригінальне різьблення на фасаді стулок та по периметру рамки. Також вам сподобається зручна ручка. Всі елементи конструкції досконало деталізовані. Дверцята для коптильні чавунні VK37 без перебільшення є справжнім витвором мистецтва.

Інтернет-магазин "Ваш Комин" – це ваша можливість купити чавунні дверцята для коптильні за доступною ціною. Ми пропонуємо вигідну співпрацю. Доставка товару здійснюється оперативно та в будь-який регіон України.

Характеристики:

 

Зовнішній розмір Ш х В 60 х 65 см
Посадковий розмір Ш х В 56,5 х 61 см
Товщина рами та дверцят 6 мм
Вага дверцят в зборі 32,5 кг
Герметичність 100%, наявність ущільнюючого шнура по всьому периметру дверцят
Товщина шнура 6 мм
Розмір внутрішнього отвору Ш х В 54 х 59 см
Матеріал Чавун. Марка СЧ-20

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024