Камінний вентилятор Dospel KOM II

Артикул: Dospel KOM II
Наявність:
В наявності
9.110,04 грн
$233,89 €213,60

Оберіть опції


Опис

Вентилятор для каміна Dospel KOM II

Повітряне опалення каміном потребує використання вентилятора. Даний пристрій забезпечує оптимальне розподілення нагрітого повітря, тим самим гарантуючи комфортні умови у приміщеннях. Якщо ви вирішили купити камінний вентилятор, модель Dospel KOM II буде безпрограшним варіантом.

Функціональні особливості та переваги

Завдання вентилятора для каміна Dospel KOM II полягає у заборі нагрітого повітря та його подальшому розподілі по приміщеннях за допомогою повітряних каналів. Найчастіше модель встановлюють у котеджах та приватних будинках.

Камінний вентилятор має міцний корпус та оцинкованої сталі. Важливою перевагою є компактна форма. Двигун працює безшумно, має тепловий захист. Передбачено автоматику регулювання швидкості обертання. Також зазначимо наявність термостату.

В інтернет-магазині "Ваш Комин" ви зможете замовити камінний вентилятор Dospel KOM II за вигідною ціною. В асортименті представлені три екземпляри, що відрізняються розміром. Ми пропонуємо сертифіковану продукцію, яка відповідає європейським стандартам якості. Доставка купленого товару виконується на всій території України.

Переріз: 150 х 50 мм
Довжина кабелю: 150 см
Використання: повітро-розподільний пристрій
Матеріал: якісна сталь оцинкована
Тип: дросельний клапан
Гнучкий трос: так
Спосіб регулювання: ручний

Огляди (0)

Написати огляд



Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий            Хороший
Створено OpenCart
Ваш Комин © 2024